Login

Register

Login

Register

eesdf
Articole 0

unchain your limits

nutrition driven by evolution

unchain your limits

nutrition driven by evolution

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, NANOX ROMANIA, colectam, stocam si utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru www.nanox.ro, si de unde obtinem sau colectam datele dvs.

Cuprins

Rezumat

Detalii despre compania noastra

Ce informatii colectam cand vizitati website-ul nostru

Ce informatii colectam cand ne contactati

Ce informatii colectam cand interactionati cu website-ul nostru

Cum colectam informatii despre dvs. de la parti terte

Dezvaluirea si utilizarile aditionale ale datelor dvs.

Durata stocarii datelor dvs.

Securizarea informatiilor dvs.

Drepturile dvs. asupra datelor personale

Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri

Date personale sensibile

Rezumat:

Aceasta sectiune rezuma modul in care obtinem, stocam si utilizam datele dvs. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii de confidentialitate. Sectiunea aceasta nu este o descriere completa si este necesara citirea capitolelor aditionale prezente in acest document pentru completari. Operatorul de date este www.nanox.ro.

Cum colectam sau obtinem informatii despre dvs.:

Cand furnizati datele respective: prin contactarea noastra, plasarea unei comenzi pe site-ul nostru si insertia oricarei metode aditionale prin care colectam obicei informatii de la utilizatori, spre exemplu prin abonarea la un newsletter. Cand accesasi site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor (si altor tehnologii similare);
Ce informatii colectam: nume, ip, detalii contact, informatii de plata precum detaliile cardului de credit/debit, informatii din cookie-uri, informatii despre dispozitivul utilizat (spre exemplu tipul de dispozitiv si navigator web), informatii despre modul in care utilizati website-ul nostru (ce pagini ati accesat), data/ora la care ati accesat website-ul nostru si pe ce ati dat click, locatia geografica de la care ati accesat website-ul nostru (bazata pe adresa IP), numele companiei sau afacerii (daca este aplicabil);
Cum utilizam datele dvs.: pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile pe care le plasati pe site-ul nostru),pentru a ne imbunatati afacerea si site-ul web, pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, pentru a de a promova bunurile si serviciile noastre, pentru a analiza utilizarea de catre dvs. a site-ului nostru, in legatura cu drepturile si obligatiile noastre legale
Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: minimul necesar pentru: functionarea afacerii, furnizori, respectarea obligatiilor legale, respectarea oricarei obligatii contractuale fata de dvs;
Datele utilizatorilor NU sunt vandute catre parti terte (in alte cazuri in afara de vanzarea sau cumpararea afacerii/companiei);
Cat timp sunt stocate informatiile dvs.: nu mai mult decat este necesar, in functie de obligatiile noastre legale (ex. pentru a mentine arhive contabile), sau orice alta baza legala pentru folosirea informatiilor (ex: consimtamant, obligatii contractuale, interese legitime).
Drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale:

aveti dreptul de a accesa datele dvs. si a primi informatii despre utilizarea acestora
aveti dreptul de a cere corectarea si/sau completarea informatiilor
aveti dreptul de a cere stergerea datelor
aveti dreptul de a restrictiona utilizarea datelor
aveti dreptul de a primi datele intr-un format portabil
aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs.
aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs.
aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii semnificative cu privire la dvs. doar pe baza procesarii automate a datelor dvs., inclusiv a profilarii]
aveti dreptul de a apela catre o autoritate de supraveghere
Informatii personale senzitive: noi nu intentionam sa colectam ceea ce este denumit in mod obisnuit ,,date personale sensibile”.

 

 

Detaliile noastre:

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: S.C. M.E.C.A. TRANS GENERAL SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in MIOVENI-ARGES Str.Gradinarilor, avand numar de ordine in Registrul Comertului J03/1747/2006, cod unic de inregistrare fiscala RO19099119.
Puteti contacta operatorul de date scriind la: contact@nanox.ro
Reprezentantul operatorului de date este: Dl. Manea Marin, in calitate de administrator al operatorului de date.
Puteti contacta reprezentatul operatorul de date scriind la: contact@nanox.ro
Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal pentru operatorul de date este: Dl. Manea Marin, in calitate de administrator al operatorului de date.
Puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal scriind la: contact@nanox.ro.
Daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa contactati operatorul de date.

 

 

Ce informatii colectam cand vizitati website-ul nostru:

Colectam si folosim informatiile de la vizitatorii site-ului web in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile suplimentare ale datelor dvs.

 

Informatiile pe care le colectam atunci cand ne contactati:

Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care ne contacteaza in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile suplimentare ale informatiilor dvs.

 

E-mail

Cand trimiteti un mesaj la adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru, colectam adresa dvs. de e-mail si orice alte informatii pe care le furnizati in acel e-mail (cum ar fi numele dvs., numarul dvs. de telefon si informatiile continute in orice bloc de semnatura din e-mail).

 

Formular de contact

Cand ne contactati utilizand formularul de contact, colectam(nume, adresa e-mail, ip etc..). De asemenea, colectam orice alte informatii pe care ni le furnizati atunci cand completati formularul de contact.

 

Telefon

Cand ne contactati prin telefon, colectam numarul dvs. de telefon si orice informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei cu noi.

Noi nu inregistram apelurile telefonice.

 

Informatiile pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-ul nostru:

Colectam si utilizam datele de la persoane care interactioneaza cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluire si utilizari suplimentare ale informatiilor dvs.

 

E-Newsletter

Atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru (pe site-ul nostru) sau alegeti sa primiti stiri, oferte de la noi prin introducanducerea numeluisi adresei de e-mail si facand clic pe un buton intitulat ,,Abonati-va” sau bifand o casuta la checkout indicand faptul ca doreste sa primeasca e-newsletter-ul dvs., colectam numele si adresa de e-mail.

 

Inregistrarea pe site-ul nostru

Cand va inregistrati si creati un cont pe site-ul nostru, colectam urmatoarele informatii: nume, adresa de e-mail, adresa IP si orice alte informatii pe care ni le furnizati atunci cand completati formularul de inregistrare.

 

 

Informatiile pe care le colectam atunci cand plasati o comanda pe website-ul nostru:

Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care efectueaza o comanda pe site-ul nostru web in conformitate cu aceasta sectiune si sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarile aditionale ale datelor dvs.

 

Informatii colectate cand plasati o comanda

Cand plasati o comanda pentru bunuri sau servicii pe website-ul nostru, colectam numele dvs., adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, numele companiei (daca este cazul).

Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea sa achizitionati bunuri sau servicii de la noi pe site-ul nostru sau sa incheiati un contract cu noi.

 

Prelucrarea platii

Dupa ce plasati o comanda pe website-ul nostru, va trebui sa platiti pentru bunurile sau serviciile pe care le-ati comandat. Pentru a procesa plata dvs., folosim un procesator de plata tert. Plata dvs. va fi procesata de euplatesc.ro

 

Comunicari de marketing

La checkout veti avea optiunea de a primi comunicari de marketing de la noi.

Puteti renunta la primirea comunicarilor de marketing in legatura cu bunurile noastre si care sunt similare cu cele pe care le-ati achizitionat de la noi, prin bifarea unei casete pentru a renunta.

Va vom trimite comunicari de marketing in legatura cu bunuri si servicii similare daca nu renuntati la primirea acestora.

 

Informatii colectate sau obtinute de la terti:

Aceasta sectiune stabileste modul in care obtinem sau colectam informatii despre dvs. prin intermediul tertilor.

 

Informatii primite de la terti

In general noi nu primim informatii despre dvs. de la terti.

De asemenea, este posibil ca terti cu care nu am avut niciun contact prealabil sa ne ofere informatii despre dvs.

Informatiile pe care le obtinem de la terti vor fi, in general, numele dvs. si detaliile de contact, dar vor include orice informatii suplimentare despre dvs. pe care ni le furnizeaza.

 

Daca primim informatii despre dvs. din greseala

Daca primim din greseala informatii despre dvs. de la o parte terta si/sau nu avem o baza legala pentru prelucrarea acestor informatii, vom sterge informatiile dvs.

 

Dezvaluirea si utilizarea suplimentara a datelor dvs.:

Aceasta sectiune stabileste circumstantele in care vom dezvalui datele dvs. unor parti terte si orice alte scopuri suplimentare pentru care utilizam datele dvs.

 

Dezvaluirea informatiilor dvs. furnizorilor de servicii

Utilizam o serie de terti pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a ne derula afacerea sau pentru a ne ajuta sa ne desfasuram afacerea [si care proceseaza informatiile dvs. pentru noi in numele nostru]. Acestea includ urmatoarele:

Furnizorii de servicii de telefonie, inclusiv Orange Romania, Vodafone Romania, Digi Romania, Telekom s.a.m.d.
Furnizori de servicii de e-mail, inclusiv Yahoo, Google, iCloud. Politica lor de confidentialitate este disponibila pe site-urile lor oficiale.
Furnizorii de servicii IT, inclusiv compania Rds&Rcs. Politica lor de confidentialitate este disponibila pe site-urile lor oficiale.
Dezvoltatori de site-uri web. Politica lor de confidentialitate este disponibila pe site-urile lor oficiale.
Furnizorul de servicii de gazduire web, inclusiv furnizorul de hosting ale carei servicii compania noastra le utilizeaza.
Informatiile dvs. vor fi partajate cu acesti furnizori de servicii, acolo unde este necesar pentru a va oferi serviciul pe care l-ati solicitat, indiferent daca aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare bunuri si servicii de la noi.

 

Dezvaluirea informatiilor dvs. altor parti terte

Noi dezvaluim informatiile dvs. unor terte parti in anumite circumstante, dupa cum se arata mai jos.

Furnizarea de informatii unor terte parti, cum ar fi Google Inc..Google colecteaza informatii prin utilizarea noastra a Google Analytics pe website-ul nostru. Google utilizeaza aceste informatii, inclusiv adresele IP si informatiile din cookie-uri, pentru mai multe scopuri, cum ar fi imbunatatirea serviciului Google Analytics. Informatiile sunt partajate cu Google pe baza agregata si anonima. Pentru a afla mai multe despre ce informatii colecteaza Google, modul in care utilizeaza aceste informatii si cum sa controleze informatiile trimise la Google, consultati urmatoarea pagina: https://www.google.com/policies/privacy/partners/

 

Contabili

Partajam informatii cu contabilii nostri in scopuri fiscale. De exemplu, impartim facturile pe care le emita si le primim la contabilii nostri in scopul completarii declaratiilor fiscale si a conturilor noastre la sfarsitul anului. Contabilii nostri se afla in Romania.

 

Consultanti

Ocazional, obtinem sfaturi de la consultanti, cum ar fi contabili, consultanti financiari, avocati si profesionisti in relatii publice. Vom partaja informatiile dvs. cu aceste parti terte numai in cazul in care este necesar sa le permitem acestor terte parti sa ne ofere consultanta relevanta. Consultantii nostri se afla in Romania.

 

Affiliati

Afiliatii sunt persoanele sau entitatile cu care lucram pentru a promova afacerea noastra prin diverse mijloace, inclusiv prin publicitatea serviciilor noastre pe site-urile web, de exemplu. Afiliatii vor partaja informatii cu noi si vom dezvalui informatii cu acestia in cazul in care v-ati exprimat interesul fata de produsele sau serviciile noastre.

 

Parteneri de afaceri

Partenerii de afaceri sunt intreprinderile cu care lucram si care furnizeaza bunuri si servicii care sunt complementare propriei noastre sau care ne permit sa furnizam bunuri sau servicii pe care nu le putem oferi singure. Partajam informatii cu partenerii nostri de afaceri in cazul in care ati solicitat servicii pe care acestia le furnizeaza fie independent, fie in legatura cu propriile noastre servicii.

 

Asiguratori

Vom dezvalui informatiile dvs. asiguratorilor nostri in cazul in care este necesar sa o facem, de exemplu in legatura cu o reclamatie sau o eventuala cerere pe care o primim sau o facem sau in conformitate cu obligatiile noastre generale de dezvaluire conform contractului nostru de asigurare cu acestia.

 

 

 

 

Dezvaluirea si utilizarea informatiilor dvs. din motive legale:

 

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenintari la adresa sigurantei publice catre o autoritate competenta

Daca supectam ca a avut loc un comportament criminal sau potential, vom avea nevoie, in anumite circumstante, sa contactam o autoritate competenta, cum ar fi politia. Ar putea fi cazul, de exemplu, daca banuim ca s-a comis o frauda sau o infractiune cibernetica sau daca primim amenintari sau comunicari rau intentionate fata de noi sau fata de terti.

In general, va trebui doar sa va procesam informatiile in acest scop, daca ati fost implicati sau afectati de un astfel de incident intr-un fel sau altul.

 

In legatura cu aplicarea sau aplicarea potentiala a drepturilor noastre legale

Vom utiliza informatiile dvs. in legatura cu punerea in aplicare sau cu potentialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul de informatii cu agentiile de colectare a datoriilor, daca nu platiti sumele datorate atunci cand sunteti obligat contractual sa faceti acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (in cazul in care am incheiat un contract cu dvs.) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care le avem in temeiul dreptului de autor sau dreptului delictual).

 

In legatura cu un litigiu sau o procedura juridica sau potential juridica

Este posibil sa fie necesar sa utilizam informatiile dvs. daca suntem implicati intr-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terta, de exemplu, fie pentru a rezolva litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotarari judecatoresti sau a unui proces similar.

 

Pentru respectarea continua a legilor, reglementarilor si altor cerinte legale

Vom utiliza si procesa informatiile dvs. pentru a respecta obligatiile legale la care suntem supusi. De exemplu, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. in baza unei hotarari judecatoresti sau a unei citatii, daca primim una.

 

Durata stocarii datelor dvs.:

Aceasta sectiune stabileste cat timp ne pastram datele colectate. Am stabilit perioade de pastrare specifice acolo unde este posibil. In cazul in care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retentie.

 

Perioade de retentie

Informatii privind comenzile plasate: atunci cand plasati o comanda pentru bunuri si servicii, pastram aceste informatii timp de sase ani de la incheierea exercitiului financiar in care ati plasat comanda, in conformitate cu obligatia noastra legala de a pastra inregistrari in scopuri fiscale.
Corespondenta: atunci cand faceti o cerere sau ne contactati din orice motiv, fie prin e-mail, prin intermediul formularului nostru de contact sau telefonic, vom pastra informatiile dvs. atata timp cat este necesar sa raspundem pentru a rezolva cererea dvs. si pentru urmatoarele luni de zile, dupa care vom sterge informatiile dvs.
E-Newsletter: pastram informatiile pe care le-ati folosit pentru a va inscrie in e-nrewsletter-ul nostru atata timp cat ramaneti abonat (cat timp nu va dezabonati) sau daca decidem sa anulam serviciul nostru de newslettere, oricare ar fi mai devreme.

 

 

Criterii pentru stabilirea perioadelor de pastrare

In orice alte circumstante, va vom pastra informatiile doar atat timp cat vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:

scopul (scopurile) si utilizarea informatiilor dvs. atat in prezent, cat si in viitor (spre exemplu, daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau sa va contactam in viitor);
daca avem o obligatie legala de a continua prelucrarea informatiilor dvs. (cum ar fi orice obligatii de pastrare a inregistrarilor impuse de legea sau reglementarile relevante);
daca avem orice temei legal pentru a continua prelucrarea informatiilor (cum ar fi consimtamantul dvs.);
cat de valoroase sunt informatiile dvs. (atat acum cat si in viitor);
orice practici industriale convenite privind durata de pastrare a informatiilor;
nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor;
cat de greu este sa ne asiguram ca informatiile pot fi actuale si exacte; si
orice circumstante inconjuratoare relevante (cum ar fi natura si statutul relatiei noastre cu dvs.).

 

 

Securizarea informatiilor dvs.:

Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile si pentru a le proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

partajarea si furnizarea accesului la datele dvs. in masura minima necesara, sub rezerva restrictiilor de confidentialitate, acolo unde este cazul si in mod anonim, ori de cate ori este posibil;
folosirea serverelor securizate pentru stocarea informatiilor;
verificarea identitatii oricarei persoane care solicita accesul la informatii inainte de a le acorda acces la informatii;
utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta orice informatie pe care ni le trimiteti prin intermediul oricaror formulare de pe site-ul nostru web si orice tranzactie de plata efectuata pe sau prin site-ul nostru;
transferam datele dvs. doar prin intermediul unui sistem inchis sau prin transferuri de date criptate;

 

 

Transmiterea de informatii catre noi prin e-mail:

Transmiterea informatiilor pe internet nu este in intregime sigura si daca ne trimiteti informatii prin intermediul internetului (prin e-mail, prin intermediul site-ului nostru sau prin orice alt mijloc), faceti acest lucru in intregime pe propriul risc.

Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit, prejudicii ale reputatiei, daune, datorii sau orice alta forma de pierdere sau de prejudiciu suferita de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informatii prin astfel de mijloace.

 

 

Drepturile dvs. asupra datelor personale:

Sub rezerva anumitor restrictii privind anumite drepturi, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datele dvs. pe care le puteti exercita prin transmiterea unui e-mail catre contact@nanox.ro:

sa solicitati acces la informatiile dvs. si informatii referitoare la utilizarea si prelucrarea informatiilor dvs.;
sa solicitati corectarea sau stergerea datelor dvs.;
sa solicitati limitarea utilizarii datelor dvs.;
sa primiti informatiile pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fisier CSV) si dreptul de a transfera informatiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terta parte);
sa obiectati asupra procesarii datelor dvs. in anumite scopuri (pentru mai multe informatii, consultati sectiunea de mai jos intitulata ,,Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri”); si
sa va retrageti consimtamantul pentru utilizarea datelor dvs. in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informatii. Va rugam sa retineti ca, daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizarii si prelucrarii datelor dvs. pe baza consimtamantului dvs. inainte de momentul la care va retrageti consimtamantul.
dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata, inclusiv profilarea care produce efecte juridice asupra dvs. sau va afecteaza semnificativ in mod similar.
In conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protectia datelor, aveti, de asemenea, dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, in special in statul membru de resedinta, locul de munca sau o presupusa incalcare a protectiei generale a datelor Regulament.

In acest scop, in Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

 

Verificarea identitatii dvs. in cazul in care solicitati acces la informatiile dvs.

In cazul in care solicitati acces la informatiile dvs., suntem obligati prin lege sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de a face acest lucru.

Aceste masuri sunt concepute pentru a va proteja informatiile si pentru a reduce riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau de acces general neautorizat la informatiile dvs.

 

Cum va verificam identitatea

In cazul in care dispunem de informatii adecvate despre dvs. in dosar, vom incerca sa verificam identitatea dvs. utilizand aceste informatii.

Daca nu este posibil sa va identificam pe baza acestor informatii sau daca nu avem informatii suficiente despre dvs., este posibil sa solicitam copii sau certificate ale unor documente pentru a va putea verifica identitatea inainte de a va putea oferi accesul datele dvs.

Vom putea confirma informatiile exacte de care avem nevoie pentru a va verifica identitatea in circumstantele dvs. specifice daca si cand faceti o astfel de solicitare.

 

Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri:

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste datele dvs. pe care le puteti exercita prin trimiterea unui e-mail catre contact@nanox.ro:

sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea informatiilor de catre noi pentru a indeplini o sarcina in interes public sau in interesul nostru legitim, inclusiv ,,profilarea” (analizarea sau prezicerea comportamentului dvs. pe baza informatiilor dvs.); si
sa obiectati utilizarea sau prelucrarea datelor dvs. in scopuri de marketing direct (inclusiv orice profil pe care il implicam in legatura cu acest marketing direct).
De asemenea, va puteti exercita dreptul de a obiecta utilizarii sau procesarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct:

facand clic pe linkul de dezabonare continut in partea de jos a oricarui e-mail de marketing pe care il trimitem dvs. si urmand instructiunile care apar in browser-ul dvs., dupa ce faceti clic pe linkul respectiv;
trimitand un e-mail catre contact@nanox.ro
solicitandu-ne sa nu mai trimitem comunicari de marketing sau prin includerea cuvintelor ,,DEZABONARE”.
Pentru mai multe informatii despre modul in care puteti obiecta la utilizarea datelor colectate prin intermediul modulelor cookie si tehnologiilor similare, consultati sectiunea intitulata ,,Cum se accepta sau se resping cookie-urile” in politica noastra de cookie-uri, disponibila aici: link inspre politica de cookies.

 

 

Date personale sensibile:

,,Date personale sensibile” sunt informatii despre un individ care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informatiile genetice, informatiile biometrice in scopul identificarii unice a unui individ, informatiile privind sanatatea sau informatiile privind viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane fizice.

Nu colectam cu buna stiinta sau in mod intentionat informatii personale sensibile de la persoane fizice si trebuie sa nu ne trimiteti informatii personale delicate.

Daca, totusi, ne transmiteti din greseala sau in mod intentionat informatii personale sensibile, veti fi considerat ca ne-ati dat in mod explicit consimtamantul sa procesam informatiile personale sensibile in conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor. Vom folosi si procesa informatiile dvs. personale cu caracter sensibil in scopul stergerii acestora.

Actualizam si modificam periodic politica noastra de confidentialitate.

 

Modificari minore ale politicii noastre de confidentialitate

In cazul in care efectuam modificari minore ale politicii noastre de confidentialitate, vom actualiza Politica de confidentialitate cu o noua data efectiva mentionata la inceputul acesteia. Prelucrarea informatiilor dvs. va fi guvernata de practicile stabilite in noua versiune a Politicii de confidentialitate de la data efectiva a acesteia.

 

Modificari majore ale politicii noastre de confidentialitate sau a scopurilor pentru care procesam informatiile dvs.

In cazul in care efectuam modificari majore ale politicii noastre de confidentialitate sau intentionam sa utilizam datele dvs. pentru un scop nou sau pentru un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat initial, va vom notifica prin e-mail (daca este posibil) sau prin publicarea unui anunt pe site-ul nostru web.

Va vom furniza informatiile despre modificarea in cauza si despre scopul si orice alte informatii relevante inainte de a ne utiliza informatiile dvs. pentru noul scop.

Ori de cate ori este necesar, vom obtine consimtamantul dvs. prealabil inainte de a utiliza informatiile dvs. intr-un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat initial.

 

 

Confidentialitatea minorilor:

Deoarece ne pasa de siguranta si confidentialitatea copiilor online, nu contactam cu buna stiinta sau nu colectam informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Este posibil sa primim informatii referitoare la persoane care nu au implinit varsta de 18 ani prin fraudarea sau inselaciunea unui tert. Daca suntem instiintati despre acest lucru, de indata ce vom verifica informatiile, atunci cand legea cere acest lucru, vom obtine imediat consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, daca nu putem obtine consimtamantul parintilor, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. Daca doriti sa ne anuntati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa faceti acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@nanox.ro.

 

NANOX E SOCIAL!

 

 

 

                                             
 

 

NANOX E SOCIAL!

 

               
 

Acest website folosește cookies. Pentru continuarea navigării pe acest website, acceptă Politica de cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close